Blog Roku 2009

Forum dyskusyjne

Tylko zalogowani użytkownicy mogą wypowiadać się na tym forum. Zaloguj się lub zarejestruj swoje konto w serwisie.

Treść wiadomości Utworzono
artemis avatar Witam wszystkich serdecznie. Wczoraj ruszył II etap konkursu Blog roku 2009. Pomomo wątpliwości jakie miałem, widząc, że wiele ciekawych i wartosciowych blogów nie zostało do konkursu zgłoszonych, zgłosiłem mojego bloga w ostatniej chwili. Ciekaw jestem czy ktoś z innych użytkowników tego serwisu też bierze udział w konkursie. Jeśli można prosze o wsparcie również kolekcjonerów innych przedmiotów. Na mojego bloga można głosować za pomocą SMS (jak zwykle wtym konkursie) Akcja głosowania ma cel charytatywny. Szczególy są na moim blogu:
http://miniauto-43.blog.onet.pl/
pozdrawiam
artemis

Autor: artemis
198 dni temu, 00:17
magdalena avatar Zauważyłam Twój blog w w kategorii "Moje zainteresowania i pasje".
Jest tam również blog "Ręczne dzieła - origami".
Uważam, że warto wesprzeć takich właśnie "odważnych" hobbystów, zwłaszcza że fragmenty ich zbiorów i kolekcji można obejrzeć również w tym hobbystycznym serwisie.

Autor: magdalena
195 dni temu, 22:33
artemis avatar Dziękuję za wsparcie. Myślę, że różnego rodzaju hobby warto propagować i dlatego mimo, ze miałem poważne wątpliwości co do udziału w konkursie wystartowałem.
Nie zaglądam tu zbyt często, ale polecam ten serwis na moim blogu i prezentuję tu kawałek mojej dość obszernej kolekcji.
pozdrawiam

194 dni temu, 01:08
elzbieta.gil avatar Ja również uważam, że kolekcjonerzy powinni się wzajemnie popierać i z pewnością nie jestem w tym odosobniona. :)
Warto więc poprzeć blogi użytkowników tego kolekcjonerskiego serwisu.
Tak więc warto zagłosować na blog, którego autorem jest "artemis" jak i "ewcia-24", zwłaszcza, że oba blogi naprawdę warte są przejrzenia. !!!
Poza tym, wysłanie smsa za 1,22 zł to nie jest wielki wydatek, a może pomóc osobom niepełnosprawnym w powrocie do sprawności fizycznej i normalnego funkcjonowania w otaczającym nas świecie.
Gorąco wszystkich do tego zachęcam.

Autor: elzbieta.gil
193 dni temu, 23:44
artemis avatar Dziekuję wszystkim, którzy na mnie głosowali. Niestety ten serwis w finale konkursu miał jakieś problemy techniczne i nie można go było zobaczyć w sieci.
Dostałem 3 kulki (ponad 50 głosów, ale nie wiem ile dokładnie i zakończyłem rywalizację na 35 miejscu w kategorii moje zainteresowania i pasje na 825 zgłoszonych w niej blogów). Cieszę się, że wsparłem tymi głosami niepełnosprawnych.
Moje przemyślenia jakie wynikły z udziału w konkursie postaram się opisać na blogu.
Zapraszam stale na http://miniauto-43.blog.onet.pl/ i pozdrawiam
zrtemis

189 dni temu, 18:59
artemis avatar POMÓŻMY koleżance WIDZIMISI !!! Przekażmy 1% podatku na jej rehabilitację !!!! Oto dane:

ING BANK ŚLĄSKI nr 49 1050 1764 1000 0023 0058 3966
z dopiskiem „Rehabilitacja Anny Pacuk”

Zgodnie z aktualnymi przepisami w momencie składania rocznego zeznania podatkowego, należy wskazać w nim pełną nazwę i numer KRS Fundacji: Fundacja Dzieciom Niepełnosprawnym „Podaruj Uśmiech” KRS 0000245254, i w rubryce „inne informacje” podać imię i nazwisko podopiecznego a Urząd Skarbowy prześle 1% podatku na rachunek bankowy Fundacji:

166 dni temu, 12:07

1

GRUPY UŻYTKOWNIKÓW

Rozwój serwisu Rozwój serwisu Grupa ogólnodostępna
Centrum Pomocy Centrum Pomocy Grupa ogólnodostępna